Un citat despre viata: ganduri de seara, pozitive sper!

Cand toate masinile vin spre tine, inseamna ca esti pe sensul opus. Este un citat care m-a marcat ani la rand.

Nu sunt de acord cu asta. Da, suntem diferiti, dar asta nu ar trebui sa fie ceva rau.

Cu toate ca se promoveaza intensiv acest lucru in ultimul timp, suntem departe de a intelege ce inseamna. A intelege si accepta.

Sa fii diferit nu ar trebui sa insemne nimic. Daca nu ar exista diversitate, nu ar exista evolutie, din punctul meu de vedere.

Un citat cat o mie de cuvinte

Imaginati-va ca am gandi cu totii la fel si ca ne-am dori aceleasi lucruri. Ar fi monotonie, ne-am lovi de aceleasi solutii, rezultate.

Faptul ca am gandit, simtit, trait, reactionat, fiecare in propriu stil, ne-a adus astazi unde suntem.

Nu trebuie sa iti fortezi copilul sa mearga intr-o anumita directie, daca el vrea sa fie pe contrasens. Si banuiesc ca intelegeti la ce ma refer.

Ai un copil pasionat de balet? Iti e frica ca vecinii, prietenii, familia, te vor acuza ca ai crescut un gay. Atunci lasa-l sa faca lectii de balet. Dau doar un exemplu.

Alegeri si ganduri

Cand va fi prim balerin si iti va multumi ca l-ai ajutat sa ajunga aici, vei realiza ca toti acei prieteni, vecini, neamuri nu sunt acolo. Nu conteaza decat oamenii pe care ii iubesti, nimic altceva nu conteaza.

Fa ceea ce simti, chiar daca toti din jur iti zic ca e gresit. Daca vei gresi, a fost alegerea ta. Daca vei reusi, din nou a fost a ta.

Consecintele tu le vei suporta, nimeni altcineva. Ai totul de castigat sau de pierdut, dar e alegerea ta si vei putea trai impacat cu tine.

Nu lasa pe nimeni sa-ti spuna cum sa-ti traiesti viata, pentru ca … este doar viata ta. Chiar daca esti pe contrasens, mai bine nu urmaresti turma si esti fericit in stilul tau.