Un film la care neaparat trebuie sa ajungi, Us! Recomand!

Vrei sa vezi un film bun, care sa-ti dea de gandit?! Atunci trebuie sa mergi sa vezi “Us”.

Unii ar spune ca este mai bun primul film facut de Jordan Peele. Dar, daca te gandesti la cate straturi are Us, nu sunt sigur.

E genul de film care te tine in scaunul de cinema pana la ultimul cadru. Si cand te ridici, iti vine sa zici “nu ma asteptam la asta”.

Pentru ca asa si e, nu te asteptai la asa ceva. Si trebuie neaparat sa intelegi ce a vrut regizorul sa “zica” cu acest film. Cat de bine e gandit.

Un film pe care vei vrea sa-l revezi!

Nu te astepta la filmul ala horror sau thriller pe care-l sti de ani de zile. Nici la alea cu exorcizari. E mult-mult mai mult, mult mai bun. Prea multi de mult?! Nu cred!

Lupita Nyong’o si Winston Duke joaca foarte bine. La fel si copiii. Dar asta nu e totul. Modul in care te introduce in poveste, te lasa sa intelegi ceva si totusi … te indeparteaza de adevar.

E genul de film care te inspaimanta nu pentru scenele violente, ci pentru idee. Cum ar fi daca … ar fi real. Te-ar inspaimanta.

Sunt totusi si cateva chestii pe care le-as fi vrut explicate mai bine, dar … fiecare cu viziunea lui.

Mergi la cinema!

Cert este ca ma gandesc de cateva zile la filmul pe care l-am vazut Duminica, iar asta zic eu ca e ceva destul de important. Nu-i asa?!

Mergi la cinema! Alege cu incredere serile de Miercuri pentru Orange Film, ca sa faci economie! Invata sa-ti largesti orizonturile!

Gasiti cu usurinta trailer-ul pe imdb sau youtube, dar sugestia mea e sa vedeti filmul fara niciun fel de prezentare. In felul acesta nu va lasati influentati de nimic si il percepeti din propriul unghi.