Un Gyros “zeiesc”

Inca nu m-am obisnuit cu Bucurestiul “ud”! Bucurestiul care poate fi strabatut cu o barca in zilele ploioase, fara prea mari batai de cap. Bucurestiul nostru cel de toate zilele.

In urma cu 2 zile am fost in Piata Victoriei pentru ca trebuia sa ma intalnesc cu un prieten. Ajung acolo putin suparat pe trafic, pe vreme si pe stomacul meu sensibil care ma atentiona ca e ora pranzului si isi cerea drepturile. Stiu foarte bine zona si implicit locurile in care se mananca decent, am observat insa ca anul acesta au aparut cateva “localuri” noi, sa le zic asa.

Am ales sa imi potolesc foamea si sa ma rasfat culinar intr-un Fast casual Restaurant (o varianta de mijloc intre restaurant si fast-food) cu specific grecesc, parca apa de afara mi-a amintit de insorita Grecie (sunt ironic!).

Nu vreau sa fac reclama, dar daca tot a reusit sa imi schimbe pret de jumatate de ora ziua merita sa ii acord cateva randuri. Am mancat un fel de sandwich foarte bun (se numeste Pita Club), drept sa spun am mancat doar jumatate pentru ca e atat de mare portia incat trebuie sa ai antrenament (poti sa iti iei mancarea la pachet, ceea ce e un plus). Iar desertul, of of ce bunatate, am incercat Galaktoboureko care e un fel de foietaj cu crema de lapte.

Va las si datele lor, pentru a ii localiza mai usor in cazul in care sunteti prin zona Victoriei si nu stiti ce sa mancati: www.facebook.com/GyrosDionysos sau www.gyrosdionysos.ro

Astept sugestiile voastre in legatura cu cele mai bune locuri de acest gen din zona Piata Victoriei!