Un joc care-mi ocupa timpul liber!

Prin intermediul jocurilor, de orice fel, oamenii se relaxeaza si fac ceva placut. Inca din cele mai vechi timpuri existau diferite tipuri de jocuri care ne permiteau sa ne distram si uneori chiar si sa invatam lucruri noi.

De cand tehnologia si internetul au evoluat, exista posibilitatea sa accesam jocurile preferate fie de pe telefonul mobil, fie de pe tableta sau laptop.

Asadar, putem sa ne jucam chiar si atunci cand suntem acasa, la scoala, la birou sau in trafic, trebuie doar sa avem timpul si dispozitia necesara.

Un joc care cu siguranta va va stimula memoria

Va recomand sa va ganditi de doua ori atunci cand descarcati un joc, pentru ca aproape toate creeaza dependenta.

In momentul de fata sunt pasionat (spre obsesie) de un joc de cuvinte de tip puzzle, se numeste Picnic Cuvant. Tot ce trebuie sa faci este sa termini puzzle-ul gasind si formand cuvantul corect.

Uneori creierul si imaginatia vor fi solicitate la maxim, la fel ca si abilitatile de scriere. Pentru a depasi aceste situatii ai nevoie de Raspunsuri la Picnic Cuvant, locul in care vei gasi toate cuvintele astfel incat sa poti depasi si cele mai “nastrusnice” nivele.

Daca jucati in fiecare zi veti reusi sa adunati bonusuri importante oferite gratuit. In cazul in care nu aveti conexiune la internet nu trebuie sa va speriati, pentru ca puteti juca si in modul offline.

Singurul lucru pe care trebuie sa il aveti este timpul liber si buna dispozitie.

Jocurile de cuvinte creeaza dependenta

Partea buna a acestor tipuri de jocuri este ca sunt recomandate atat copiilor, cat si adultilor. Cu totii vor avea de castigat pentru ca isi vor testa cunostintele.

Din aceste jocuri invatam cuvinte noi si realizam cat de bine informati (uneori chiar si educati) suntem. Trebuie sa includem in ritmul zilnic aceste tipuri de jocuri pentru ca avem doar de castigat.

Jocurile de cuvinte sunt placute si ne testeaza memoria si creativitatea. Sunt ideale pentru vacantele alaturi de cei dragi sau de fiecare data cand vrem ca timpul sa treaca cat mai repede.

Este necesar sa jucati un singur nivel si cu siguranta veti intelege despre ce am scris in randurile de mai sus. Si nu va panicati, aveti de fiecare data solutia “salvatoare” la doar un click distanta!

sursa imaginii: http://bit.ly/2xNwhmv