Un televizor poate fi inteligent, la fel ca si noi! Alege sa fii diferit!

Fiecare familie are in casa cate un televizor. Iar cei mai multi il folosesc doar pentru menirea lui clasica.

Din pacate, tara noastra ocupa din nou un loc codas intr-un clasament european. De aceasta data in ceea ce priveste continutul de streaming TV.

Suntem pe ultimul loc, alaturi de prietenii nostri greci, cu un consum de doar 3%. Pana si bulgarii ne-au depasit cu un procent.

In tara noastra nu se cumpara prea mult televizoare inteligente. Avem suficient telefoane inteligente, la ce ne mai trebuie si un televizor.

Ce putem face cu un televizor?

In plus, cei care se uita la televizor pe realitatea nu au nevoie de streaming (ca deh, poate le spala cineva creierul).

Si uite asa ajungem sa nu folosim televizorul decat pentru menirea lui clasica, asa cum scriam mai sus.

Trebuie sa intelegem ca exista dispozitive care ne pot transforma televizorul intr-unul inteligent. Cum ar fi Chromecast-ul de la Google.

Nu trebuie sa ne golim buzunarele ca sa ne achizitionam un televizor care ne permite sa facem ceea ce am putea face si pe o tableta.

Continut de streaming tv scazut in Romania!

Calitatea continutul video a crescut considerabil in ultimii ani. Fie ca ne uitam la un videoclip pe Youtube sau ne jucam ceva, putem sa folosim televizorul si in mod diferit de cel clasic.

Recomandarea mea este sa facem tot ceea ce ne permite sa evoluam. Daca consideri ca a vedea stirile prezentate intr-o anumita maniera (indiferent de culoarea politica) este ceea ce te face fericit si te ajuta sa evoluezi, atunci … fa asta in continuare.

In cazul in care vrei sa citesti sau sa accesezi stirea din 10 surse diferite pentru a incerca sa descoperi realitatea, atunci … fa asta!

Sustin in continuare ca trebuie sa evoluam pe plan personal. Doar incercand sa ne atingem potentialul maxim putem sa ne traim viata asa cum ne dorim.