Un veterinar cum rar intalnesti: mare om, mare caracter!

Cauti un veterinar bun in Bucuresti? Genul ala care sa te impresioneze si din punct de vedere al profesiei si in ceea ce priveste caracterul? Atunci Radu Ionescu este omul pe care-l cauti.

As putea scrie om cu litere mari si nu as exagera cu nimic.

Despre al nostru pug si ale lui multiple probleme de sanatate am mai scris de-a lungul anilor. Atunci cand iti cumperi un caine de pe Olx si nu stii ce inseamna de fapt rasa pura, platesti consecintele.

Nu l-am abandonat pentru ca a fost bolnav sau pentru ca era dificil sa il intretinem. Facem tot ce stim si putem ca sa-i oferim o viata cat mai buna.

Un veterinar care face diferenta

Pentru ca, atunci cand ti-ai asumat o responsabilitate, mergi pana la capat. Asa este normal, firesc, uman.

Am avut numerosi medici veterinari pentru caine. Pentru ca a avut mai multe probleme de sanatate si multe dintre ele puteau sa-i fie fatale doar pentru ca medicii nu erau … pregatiti. Sau nu le pasa prea mult.

Am avut vreo doi ani o doctorita buna, care lucra si la Facultatea de Medicina veterinara. Nu facea operatii, era un fel de diagnostician. Dar tot ce ne-a invatat a fost util si bun.

Apoi a plecat din tara si am ramas “in plop”. Am mers cu el o perioada la Facultate, dar acolo depinde cine e pe tura, unii habar nu au.

Nu trebuie sa te dai batut!

Apoi am incercat o clinica renumita, dar clinicile astea sunt ca si cele umane. Te analizeaza de tot ce ai putea avea, dai o multime de bani pe analize, cand de fapt era o banala alergie sau raceala.

Am ajuns la Radu Ionescu printr-o recomandare, de la o cunostinta. Inca de la prima intalnire ne-am dat seama ca el e ceea ce cautam.

Nu avem decat cuvinte de lauda si ne-a scos din situatii dificile de multe ori. Pentru el oricand ne ridicam palaria. Un veterinar cum rar gasesti!