Unele hobby-uri pot fi profitabile!

Am crescut intr-o familie preponderent masculina, doar maica-mea era reprezentanta sexului frumos. Motiv pentru care, din momentul in care am avut un televizor in casa, ne-am petrecut foarte multe ore urmarind orice fel de competitie sportiva, preferate fiind meciurile de fotbal.

In casa se iscau adevarate dezbateri, mai ales in timpul campionatelor, fiecare sustinandu-si favoritul/favoritii. Recunosc ca uneori discutiile erau atat de “aprinse” incat ne si suparam unii pe altii, dar ne trecea de fiecare data!

Pasiunea pentru sport a inceput sa fie “sustinuta” si de pasiunea tatalui pentru pariurile sportive. Era atat de convins de rezultatul anumitor meciuri, incat in fiecare saptamana mergea sa puna un bilet.

Pasiunile se pot transmite din generatie-n generatie

Imi amintesc si acum cum statea la masa din bucatarie cu creionul in mana, cum isi completa biletele tinand cont de toate insemnarile pe care le avea deja facute. Si uite ca, incet-incet, am inceput sa prindem si noi, baietii, gustul pariurilor sportive.

In spatele blocului era o agentie unde mergeam chiar noi sa ii punem biletele. De cele mai multe ori predictiile lui se adevereau si reusea sa castige sume importante de bani, iar noi copiii eram in al noualea cer. Din banii respectivi ne satisfacea si diferite “pofte” (de dulce).

In timp, ocupat fiind cu scoala si apoi cu primele locuri de munca, am uitat complet de aceasta pasiune. Pana cand accesul la internet de pe telefonul mobil a fost posibil. Pana cand casele de pariuri online au castigat popularitate.

Cred ca toate acestea au inceput sa se dezvolte in ultimii zece ani, cam asa. In aceasta perioada tot mai multe agentii de pariuri pe internet au inceput sa fie cunoscute, respectate, iar cei mai multi tineri si-au mutat activitatea preferata in acest domeniu, cel al online-ului.

Pariurile sportive: un hobby care ne poate aduce venituri suplimentare

Este mult mai simplu sa iti alegi o agentie, sa iti pregatesti biletul sau biletele, din fata calculatorului, laptopului, tabletei, telefonului mobil. Daca ai vreo nelamurire in legatura cu un meci poti cauta foarte repede informatia, nu trebuie sa mai vezi de la inceput pana la final anumite meciuri.

In plus, agentiile de pariuri incearca sa te atraga oferindu-ti bonusuri de inceput, diferite ponturi care te pot ajuta. Incearca sa te mentina activ si de partea lor.

Se pare ca tot mai multi romani au inteles ca a juca online este mai simplu si mai convenabil (si din punct de vedere financiar), ceea ce nu poate decat sa ne bucure. Evoluam!

Avand telefoane tot mai inteligente si o conexiune buna la internet, putem sa ne practicam hobby-ul in orice moment al zilei si de oriunde.

Fie ca suntem la birou, acasa, in concediu sau la cumparaturi, putem sa fim la curent cu ultimele informatii, putem sa luam cele mai bune decizii si, de ce nu, chiar sa castigam sume importante de bani. Depinde doar de noi!

Voi cum alegeti sa pariati si care este sportul vostru preferat?

sursa imaginii: http://bit.ly/2tw31Ql