Uneori am asteptari prea mari de la anumite filme. Si voi?

La fel ca si multi dintre voi si eu am plans la ultimele 2 filme Avengers. Parca nu ai vrea sa se termine si parca astepti ca sigur o sa apara ceva nou.

Dar, pana la urma, o parte a calatoriei este tocmai sfarsitul, nu-i asa?! Ei bine, nu mai cititi comic books si nici nu mai incercati sa descifrati mistere.

De foarte mult timp nu am mai avut timp de filme, asa ca incerc sa recuperez. Dupa ce am vazut Miercuri mult asteptatul film cu Brad si Leo, trebuie sa mergeti neaparat, ieri am fost la Spider Man: Far from home.

Filme care merita vazute si traite

Nota imdb 7,8 si metascore 69. Sincer, nu inteleg de ce au lansat filmul asta. Probabil era facut si trebuia lansat, dar care a fost scopul nu inteleg.

Ma asteptam eu la prea multe. Voiam sa fie un fel de noul Tony Stark si sa continue ceva? Speram sa ma dea pe spate si de asta realitatea m-a dezamagit? Probabil.

Nu pot spune ca e un film slab. Ca si efecte sau ca si poveste, nu am ce sa reprosez. Dar parca a fost degeaba. Asta e singurul sentiment care-mi vine in minte acum.

Alege sa gandesti pozitiv

Cand ma uit la filme cu supereroi uit de tot ce e negativ in viata mea. Consider ca totul este posibil dupa. Sunt si eu un supererou pentru cei din jur sau pentru mine.

Toate problemele devin personaje negative care timp de 2 ore sunt infrante de superputerile mele. Vreau ca atunci cand ies din sala de cinema sa fiu din nou cu moralul la maxim.

Imi doresc sa simt ca viata merita traita, oricat de grea ar fi. Cred ca si voi sunteti la fel. Iar cand un film de acest gen este slab, plec cu o frustrare in plus. In plus fata de un film normal care este slabut.

Pentru ca de aceasta data moralul meu nu mai este asa cum mi-as fi dorit.