Va pot recomanda un film horror bun!

Am reusit sa vizionez “Get Out” (nota imdb 7,9) si vreau sa va recomand acest film, pentru ca merita!

Jordan Peele a scris si regizat filmul si a dat dovada de multa imaginatie si un talent de care eram cumva deja constient. Mai mult ca sigur ca il stiti si voi din numeroasele filme/seriale in care a jucat sau din celebra serie “Key and Peele”.

Nu este genul de film horror care sa te tina treaz toata noaptea, dar nici cel pe care il vei uita a doua zi. Te va pune putin pe ganduri si iti va oferi cateva batai puternice de inima, un fel de tahicardie.

Ma bucura faptul ca filmul a avut succes, chiar si daca tinem cont doar de incasari. Bugetul estimat a fost de circa 5 milioane de dolari si a facut 33 milioane doar in weekendul de debut. Pana acum, conform imdb, sunt circa 175 milioane de dolari doar in S.U.A. si 215 la nivel mondial.

Pe scurt, actiunea se petrece intr-un weekend in care un tanar afro-american merge sa cunoasca familia iubitei lui (alba). Cu toate ca aceasta ii explica ca familia ei nu este rasista, tanarul va trai o experienta care ii va marca viata de acum inainte.

Nu vreau sa va ofer “spoilere” ca sa nu va “stric” filmul, dar va recomand sa il urmariti daca aveti ocazia sa ajungeti la cinema sau, de ce nu, acasa (inca nu a aparut pe Netflix sau HBO Go).

Ca sa inchei intr-o nota pozitiva, experienta mea in legatura cu prima vizita “la socrii” a fost una placuta. Am mers cu autobuzul 200 km, iar de la autogara, tatal iubitei a venit dupa noi cu o Dacia 1310 albastra (tin minte si acum ca farurile faceau concurenta TIR-urilor).

Era prima data cand ajungeam sa cunosc Ardealul si pentru prima data cand ajungeam intr-un sat de deal/munte. Frumusetea peisajelor, linistea si bunatatea oamenilor m-a impresionat, motiv pentru care si acum, dupa aproape 10 ani, merg cu aceeasi placere (cu masina personala).

sursa imaginii: imdb.com