Va recomand cu incredere “American Made”!

Daca sunteti in “pana de idei” si vreti sa urmariti un film bun, va recomand cu incredere “American Made”. Nu veti regreta!

Este exact genul de film care iti da energia necesara sa “cuceresti lumea”. Genul de film care iti reda increderea in propriile forte. Genul de film de care ai nevoie atunci cand esti “la pamant”.

Inspirat din viata pilotului Barry Seal

Regizorul Doug Liman cu siguranta a stiut cum sa scoata super-omul din Tom Cruise, iar acest film ne face sa ne amintim de anii de “glorie” ai celebrului si mult indragitului actor american.

Cu aceasta ocazie am aflat ca Tom Cruise e nascut in 3 iulie, ca si mine, doar anul difera (nota informativa neimportanta pentru voi, pentru mine e interesanta).

Filmul este inspirat din viata pilotului american Barry Seal (Adler Berriman Seal) care a fost traficant de arme si droguri ( iar mai apoi a spalat bani – ca si consecinta directa a evolutiei “afacerii” ), unul dintre cei care a contribuit la dezvoltarea cartelului Medellin (printre fondatori fiind si celebrul Pablo Escobar).

Tom Cruise isi merita locul in Top 100 staruri de cinema din toate timpurile

Despre viata lui Barry Seal am mai “auzit” si in mult apreciatul serial “Narcos”, iar daca vreti sa ii aflati intreaga poveste de viata puteti citi si pe wikipedia.

Tom Cruise joaca foarte bine, la fel ca si ceilalti actori, povestea este frumos conturata, intregul film tinandu-ne in suspans.

Mi-a placut extrem de mult si faptul ca frumoasa actrita Sarah Wright nu a fost pusa intr-o lumina “proasta” (de genul sa apara dezbracata), cum se intampla de obicei in filmele de acest gen.

Din contra, o sa puteti sa-l remarcati in ipostaze “sexy” chiar pe actorul din rolul principal. Pun pariu ca v-am facut curiosi, macar putin.

Nu va mai ofer informatii, mergeti sa urmariti filmul, mai ales ca se apropie weekendul si aveti timpul liber necesar.

sursa imaginii: http://apple.co/2va991l