Vacante: afla cum poti sa le planifici astfel incat sa calatoresti mai des

Ani la rand omenirea a fost “dependenta” de agentiile de turism pentru a-si planifica concedii sau vacante. Cu toate ca acestea aveau un comision pe care-l percepeau (si au inca), era cea mai convenabila modalitate de a calatori.

Am uitat rapid perioadele in care singuri ne planificam traseul prin tara (cu harta in mana si intreband in stanga si-n dreapta). Am uitat cum era sa ne cautam si cazarea atunci cand ajungeam la destinatie.

In perioadele in care nu exista internetul si telefonia mobila, reuseam la fel de bine sa vizitam tara. Era mai greu sa treci granitele in acea perioada. Si totusi, calatoream, vedeam, ne relaxam si ne incarcam bateriile si in acele vremuri. Unii ar spune ca ceva mai bine ca si in zilele noastre.

Vacante: cum sa le planifici singur, un must-have in vremurile noastre!

Am descoperit calatorila.ro si ce inseamna vacante diy recent. Din cate observ si pagina este relativ noua. M-a atras calitatea imaginilor si faptul ca exista destul de multe descrieri despre locatiile pe care le poti vedea. In cazul in care nu mai ai tu chef sa cauti obiectivele turistice.

Acest gen de bloguri de calatorii au inceput sa castige tot mai mult teren si in tara noastra. De ce? Pentru ca se elimina intermediarul, adica agentia de turism. Gasesti tot feluri de ponturi pentru vacante pe care tu singur ti le vei planifica.

Asta insemnand ca tu iti rezervi si zborul si cazarea si tot ce mai vrei tu sa ai inclus in vacanta. Atunci te intrebi, ce face acest Calatorila pentru tine, in fond si la urma urmei, nu-i asa?!

Ei bine, doar iti prezinta niste posibilitati. Variante de zboruri la preturi reduse, in anumite perioade (am observat ca sunt si in plin sezon destul de multe). Daca tu esti interesat de acele city breaks sau vacante, atunci le poti rezerva.

In cazul in care nu iti convin preturile sau locatiile, poti ignora si poti merge mai departe. Nu pateste nimeni nimic.vacante

O recomandare pe zi, Calatorila

Faptul ca niste oameni dedicati, isi rapesc din timpul liber pentru a ajuta, este exact ceea ce promovez si eu de cativa ani. Be kind to one another!

Sa faci chiar si un gest mic, pentru cei din jur, face diferenta de cele mai multe ori. Puteti sa cititi aici despre acest Calatorila si sa aflati ce l-a determinat sa faca asta.

Daca va ajuta in vreun fel sau altul, ramane sa decideti voi asta. Eu sunt doar un simplu observator care transmite mai departe lucrurile pe care le gaseste interesante.

Cine stie, poate peste cateva zile reusiti sa plecati intr-un concediu la care ati visat de mult timp. Poate chiar la un pret pe care nu l-ati visat inca.

Viata e plina de surprize, nu-i asa?! Unele chiar placute!

Imi place foarte mult: “Traveling. It leaves you speechless, then turns you into a storyteller!” (Ibn Battuta – un explorator arab care a calatorit timp de 31 de ani).

Sursa imaginii: https://bit.ly/2Ib0oK3