Viata in doi poate fi mai usoara, afla cum!

Am mai scris aici, de-a lungul timpului, ca pentru mine familia este foarte importanta. Gasirea “jumatatii” se poate transforma intr-o misiune dificila (aproape imposibila) pentru cei mai multi dintre noi.

Fiecare om este diferit, iar convietuirea in doi poate fi o adevarata provocare chiar si pentru cei care isi doresc ca totul sa fie bine.

Oamenii nu mai acorda timp pentru a-si crea o relatie ideala, nu mai au rabdare. Viata se deruleaza pe “rapid” si fiecare incearca sa obtina cat mai repede tot ceea ce considera ca merita.

In secolul vitezei in care traim este foarte simplu sa cunosti cat mai multi oameni, chiar din colturi diferite ale lumii.
Acum relatiile de prietenie se pot forma chiar si atunci cand mergi sa iti cumperi o cafea.

Cu toate acestea, relatiile adevarate intre oameni sunt mult mai greu de stabilit acum. Sunt foarte multi factori care impiedica oamenii sa mai fie ei, sa fie sinceri si reali.

Pentru ca o relatie sa functioneze trebuie sa fie mai mult de doi oameni care isi doresc sa fie impreuna. Trebuie sa fie doi oameni care se iubesc, care comunica foarte bine, doi oameni care se cunosc si se accepta asa cum sunt.

Cuplurile de obicei nu isi discuta viata sexuala prea mult. Unii considera ca sexul nu este important pentru relatia lor, ceea ce este gresit. Pentru noi, barbatii, partea sexuala a relatiei este foarte importanta.

Daca nu vom fi satisfacuti acasa si daca nu putem sa discutam cu partenera despre imbunatatirile pe care le-am putea aduce, cu siguranta ne vom cauta fericirea in alta parte.

Recomand, tuturor celor care isi doresc sa-si salveze relatia, sa faca o vizita in sex shop. Veti descoperi ca nu e “satana” acolo, veti descoperi ca aveti langa voi o partenera deschisa la sugestii (atunci cand acestea sunt explicate si justificate). Poate veti descoperi ca impartasiti pasiuni comune si veti reusi sa readuceti acea “scanteie” care lipsea in ochii fiecaruia.

Au trecut vremurile in care magazinele de acest gen erau considerate ca si locurile “destrabalatilor” sau a celor cu orientari sexuale diferite. Acum fiecare persoana poate intra sa isi cumpere chiar si doar o lenjerie cu tematica.

Intr-un magazin orientat spre satisfacerea fanteziilor sexuale intra zilnic mai multe tipologii de oameni. Cei mai multi dintre acestia sunt oameni normali, inteligenti, oameni care incearca sa isi surprinda placut partenerul. Oameni care incearca sa diversifice viata in doi astfel incat sa depaseasca fiecare etapa din viata.

Nu trebuie sa uitam ca monotonia poate fi de cele mai multe ori “fatala” intr-o relatie. Incercati sa schimbati asta si veti fi surprinsi de rezultatele obtinute.

Treceti peste prejudecatile in care am fost crescuti, uitati de ele pentru ca lumea a evoluat. Daca nu incercam sa tinem pasul cu evolutia vom realiza ca am ramas prea mult in urma.

sursa imaginii: http://bit.ly/2lYcnPs