Vodafone ofera internet gratuit de 1 Martie

Anul acesta Vodafone sarbatoreste 20 de ani de cand a intrat pe piata telefoniei mobile in Romania. Incepand cu data de 14 Februarie (Valentine’s Day), operatorul a decis sa ofere internet gratuit tuturor clientilor sai, in anumite zile importante pentru romani.

Pana acum clientii Vodafone au avut internet gratuit in zilele de 14 si 24 (Dragobete) Februarie, iar astazi operatorul a anuntat oficial ca va oferi si maine, 1 Martie.

Un cadou frumos de martisor pentru toti cei care sunt in aceasta retea. Probabil si in data de 8 Martie, cu ocazia Zilei Femeii, acestia vor avea o astfel de oferta.

Pentru a beneficia de internet gratuit trebuie sa fii client Vodafone si sa folosesti deja servicii de internet.

Eu am fost foarte multi ani client Vodafone, dar am renuntat pentru ca am avut cateva probleme in ceea ce priveste facturarea. Imi aparea periodic trafic de internet pe care nu il aveam si pe care ei nu il puteau explica. Ocazional imi erau facturate si convorbiri internationale.

Dupa ce am renuntat la Vodafone am trecut la Cosmote, dar am fost nemultumit de calitatea semnalului si a internetului. Ca si pret nu am avut ce sa le reprosez.

Acum sunt la Orange de cativa ani, mai exact doi ani. Pana acum nu am ce sa le reprosez, sunt peste toti ceilalti operatori pe care eu i-am folosit. Au si preturi ceva mai ridicate, dar daca stii sa negociezi poti sa obtii oferte foarte bune pentru ca sunt orientati spre clienti.

sursa imaginii: http://bit.ly/2l8Aufl