Voi ce jocuri preferati?

Untitled-1De fiecare data cand am putin timp liber la dispozitie, pentru a alunga plictiseala sau pur si simplu pentru a ma binedispune, optez cu placere pentru jocurile online. In acest fel, fie ca sunt la birou, acasa sau in vacanta, am la dispozitie jocurile preferate, simplu si rapid.Sunt multe tipuri de jocuri care reusesc sa imi capteze atentia, depinde de dispozitia mea din ziua respectiva.

In ultima perioada am descoperit doua categorii de jocuri care au reusit sa ma fascineze, asadar, de fiecare data cand am ocazia ma „aventurez” in misiuni captivante. Categoriile care au reusit sa ma captiveze recent sunt Jocuri cu scooby doo si Jocuri cu scheibord.

De ce ma pasioneaza aceste categorii? Raspunsul este unul foarte simplu, si anume: in ele regasesc o parte din copilarie si multa adrenalina. Astfel, fie ma aventurez alaturi de cainele nastrusnic (Scooby Doo) in aventuri pline de mister si fantome, fie ma aventurez alaturi de diferiti eroi pe placa de skateboard si strabat trasee pline de obstacole.