Vrei o samanta sau Te tai?!

De foarte multi ani ma numar printre cei care se relaxeaza si isi incarca “bateriile” urmarind show-uri de Stand-up Comedy.

Am inceput sa vizionez actori internationali si diferite spectacole de mare anvergura, iar in ultimii ani ma “delectez” si cu actorii de la noi din tara.

Trebuie sa recunosc ca acestia devin tot mai buni si mai numerosi, aspect imbucurator, iar stand-up-ul de calitate incepe sa fie un termen pe care il putem folosi si pentru tarisoara noastra.

De trei ani de cand locuiesc in frumoasa noastra capitala am fost la cateva spectacole de comedie si de cele mai multe ori (as putea spune de fiecare data) am plecat cu un sentiment de bine, de fericire.

Nu vreau sa fac reclama sau sa omit pe cineva, trebuie sa recunosc ca exista cativa actori care imi plac extrem de mult, iar astazi o sa va prezint 2 videoclipuri in speranta ca o sa va “deschid apetitul” pentru comedie romaneasca de calitate.

Voi ce parere aveti despre ce se intampla in cluburile de comedie de la noi? Credeti ca avem vreo sansa sa devenim internationali?

P.S.: m-am bucurat extrem de mult cand l-am vazut pe Sergiu intr-un spectacol tocmai la Comedy Central!
Multa bafta tuturor! (sau “la toti!”)