Vremea se schimba. Ploua cu fructe de mare! Nu si in Romania!

Clar “vremea” nu mai e ce a fost candva. Am suprapopulat si poluat planeta in asa “hal”, incat din punct de vedere meteorologic suntem martorii unor fenomene cel putin interesante.

In timp ce stau si privesc cum pasarile se lasa purtate de vant (sunt constiente ca nu i se pot impotrivi), realizez cat de puternica e “natura”.

In fata ei suntem toti egal cu zero. Indiferent de origine, rasa, cultura, avere.

Vremea este in continua schimbare. Parca tot spre mai rau!

Anul acesta, cel putin in capitala, temperaturile au oscilat de la o zi la alta foarte mult. Astazi au fost peste 30 de grade Celsius, iar maine vor fi 20 probabil.

Si uite asa, am avut canicula in ianuarie, ninsoare in mai. Nu este ceva neasteptat, surprinzator, fabulos. Astfel de fenomene extreme au fost de-a lungul timpului.

Ceea ce este “trist” este ca sunt tot mai dese si nu putem face nimic.

Adica, ar fi cateva chestii pe care le-am putea face. Dar alea implica sa nu mai fim consumatori inraiti (de orice), sa reciclam, sa nu mai distrugem, sa plantam, sa ….. Este un subiect pentru o alta zi.

Ploua cu fructe de mare. La propriu!

Citeam un articol interesant. Pentru toti cei care indragesc fructele de mare.

In orasul Qingdao a plouat cu caracatite, creveti, stele de mare. Adica a plouat cu fructe de mare.

O furtuna puternica s-a abatut asupra acestui oras chinezesc. Vantul a atras aceste creaturi direct din mare si astfel deasupra orasului au putut fi vazute aceste creaturi marine.

Si anul trecut intr-un oras din Mexic a plouat cu peste, asa ca nu este un fenomen “unic”. Este totusi destul de rar si interesant.

Gasiti pe internet filmari, daca vreti sa va “delectati” privirile. Apoi probabil o sa mergeti la supermarket, ca sa va luati o portie (sau in oras sau sa comandati, depinde de bugetul disponibil) din aceste delicatese.

sursa imaginii: https://bit.ly/2tiBoYY