Welcome

Sa incep cu inceputul! Motivul pentru care acest blog a fost creat este pentru a ma putea exprima mai bine (simt nevoia), pentru a putea relata trairile, respectiv intamplarile din viata de zi cu zi, din minunata Romanie, si nu numai!

Pentru a intelege cu adevarat motivul, va trebui sa urmariti articolele sau upload-urile, daca nici asta nu va ajuta…atunci va spun scurt, PA!
Pentru cei care inca se afla alaturi de mine, o sa incerc ca minutele petrecute pe acest blog sa nu fie inutile si lipsite de sens, astfel voi incerca ca la un interval cat mai scurt sa creez articole, si sa uploadez chestii noi si interesante…PROMIT solemn!

Pentru cei care au luat in serios textul anterior:)), suna bine dar am mintit, o sa scriu cand am chef, timp, si inspiratie, o sa incerc ca articolele sa trateze subiecte de amploare, si de actualitate, in rest nu va bateti capul, cum de altfel nu mi-l bat nici eu!

Acest blog este pentru libera exprimare, deci comentariile pot fi dure, sau soft, dar nu trebuie sa contina injuraturi sau reclame!