“Wonder Woman” salveaza imaginea DC Comics!

Tinand cont de celebra expresie: “Faith in humanity restored!” (pe care o tot folosesc in ultimul timp), ma gandeam ca merita sa-mi incep articolul asa: “Faith in DC restored!”.

Apoi mi-am dat seama ca as exagera, pentru ca nu ma numar printre cei care iubesc universul creat de Marvel si il urasc pe cel creat de DC Comics.

Daca doua tipuri de filme sunt diferite, nu inseamna neaparat ca unul e mai bun si altul mai rau. Sa fii diferit nu este neaparat ceva rau!

Marvel ne-a obisnuit cu eroi care nu mai mor, cu mult umor si cu filme care se termina tot timpul bine, asa cum ne-am fi dorit. DC, in schimb, isi mai omoara eroii din cand in cand, filmele sunt mai sumbre, atmosfera mai trista, am putea spune.

Din aceste motive DC este cam “urat” de foarte multi “critici de film”, aparuti peste noapte si de cele mai multe ori nesatisfacuti (fizic sau psihic).

Sa revin la povestea mea. Am vazut miercuri seara “Wonder Woman” si mi-a placut foarte mult. Va recomand sa mergeti la cinema sa vedeti acest film pentru ca merita, este chiar foarte bun.

Scenele de lupta sunt diferite si bine facute. Apreciez viziunea lui Patty Jenkins (directorul) si ma bucura faptul ca o femeie a reusit sa faca un film atat de bun.

Alaturi de Gal Gadot ii vom vedea pe Chris Pine, Connie Nielsen si Robin Wright, cu totii emanand frumusete, putere, intelepciune, devotament, bunatate.

Este usor sa fii critic de film pentru ca vezi mai repede partea mai putin plina a paharului, adica lucrurile negative.

Nu contest ca au fost parti din filmele facute in trecut de catre DC Comics care nu m-au impresionat, asa cum au fost si parti din filmele create de Marvel care au avut aceeasi soarta.

Prin “Wonder Woman” DC Comics isi “spala” toate pacatele din trecut, isi repara toata greselile. Pana si nota pe imdb este foarte mare, mai exact 8,5.

sursa imaginii: imdb.com