Yahoo

Lucrand in domeniul online interactionezi cu diferite persoane, din mai multe colturi ale tarii. Din acest motiv pentru ca interactiunea sa fie mai usoara se folosesc diferite modalitati de comunicare, de tipul Yahoo Messenger, Facebook, uneori chiar si Hi5. De cateva ori m-am confruntat cu persoane putin mai „dificile”, persoane mai greu de gasit, iar atunci cand acestea iti si datoreaza ceva, gasirea lor devine din ce in ce mai „interesanta” si dorita.

La inceput nu existau aplicatii care iti permiteau sa afli mai multe informatii despre persoanele cu care vorbeai, din acest motiv noile aplicatii nu pot decat sa ma bucure. Trebuie sa recunosc ca daca nu vedeam in lista de messenger cateva zile la rand o persoana, ma gandeam: „si-a sters contul, nu mai am ce face!”

Insa folosind yahoo invisible am descoperit ca unele persoane nu si-au sters contul, ci doar sunt invisible sau au activata optiunea in care doar eu nu ii pot vedea. De atunci s-a schimbat situatia, acum aceste persoane sunt mai usor de descoperit si de „mustrat”, trebuie sa recunosc ca in acest fel am reusit sa imi recuperez o parte din datorii. Voi pentru ce folositi aceste aplicatii care iti gasesc persoanele care sunt invisible, offline sau online?