Zile bune si zile rele. Viata e cu urcusuri si coborasuri.

Pot fi zile bune si zile in care simti ca nimic nu functioneaza asa cum trebuie. Astazi a fost una din zilele in care simti ca tot ce e in jurul tau se naruie incet.

Cum faci fata unor astfel de momente? Sau cum poti sa treci mai usor peste ele? Ei bine, nu stiu. Sincer!

Cred ca cel mai important ar fi sa incerci sa te inarmezi cu multa rabdare si sa gandesti pozitiv. Nu va fi tot timpul asa.

Exista si zile bune, dar si multe zile rele

Dupa cum va tot scriam in ultimii ani, sa fii sanatos e una din cele mai mari provocari in familia noastra. Si nici macar nu am ajuns la varsta in care ar fi normal sa ne “plangem”.

Nu a fost suficient sa fiu eu bolnav in familie, ca mai e si M si cainele. Ca sa fim toti membrii la acelasi nivel.

Ce te faci insa cand te apuca “boalele” in acelasi timp. Sincer, e o provocare care uneori ne aduce in pragul disperarii. Si nu voi mentiona partea financiara, care e si aia o problema de care ar trebui sa discutam.

Strict din punct de vedere psihic si emotional. Te depasesc astfel de zile.

Gandeste pozitiv si cere sprijinul familie

Avem cu totii prieteni, dar cand esti bolnav nu poti apela decat la familie. Cu totii iti vor plange de mila si te vor compatimi, insa niciunul nu poate face ceva ce face un membru al familiei.

Iar atunci cand familia ta e mica, ai cam dat de naiba. Recomandarea mea dupa o zi ca si asta, care inca nu s-a incheiat, este sa va ganditi sa va mariti familia.

In felul acesta, atunci cand sunteti cu moralul la pamant, bolnavi si nu are cine sa aiba grija de voi, macar ai pe cine suna.

Serios vorbesc. O familie numeroasa inseamna sprijin din toate punctele de vedere. Si noua ne lipseste asta.